Ouderraad/vereniging

Welkom op de website van de oudervereniging van Basisschool Wereldwijs!

De ouderraad is er voor ouders, door ouders. Binnen de ouderraad zijn 15 gemotiveerde ouders betrokken bij diverse activiteiten van school. Denkt u o.a. aan; de sportdag, kleuterdag, sint- kerst- en carnavalsviering, werven van klassenouders, verkeersbrigadiers en luizenouders. Samen met het onderwijzend personeel dragen we er zorg voor dat deze activiteiten georganiseerd verlopen. Naast het organiseren van bovenstaande activiteiten is het zo dat de ouderraad een belangrijke schakel is tussen school en ouders. Wij willen de stap naar school voor tips, ideeŽn en opmerkingen verkleinen. Ouders een plek geven om deze zaken neer te leggen, op het moment dat u dit bij school niet wil / kan. Dit kan op het schoolplein, door een van ons aan te spreken maar ook tijdens het koffie-uurtje. Het koffieuurtje wordt met regelmaat op school georganiseerd. Dus schroom niet. Spreek ons aan, al uw ideeŽn en tips zijn van harte welkom. Ons mailadres is: or@basisschoolwereldwijs.nl.

Met vriendelijke groet,
De ouderraad

Voor ideeŽn en suggesties, hebben we een digitale ideeŽnbus.

Dus kom maar op met de ideeŽn.
Klik hier voor op het lampje