Koffieuurtje

Kom gezellig naar het KOFFIEUURTJE!

Ongeveer iedere 8 weken vindt er een koffieuurtje plaats. De koffie/thee klaar in de personeelskamer en kunt u gezellig met andere ouders bijkletsen.

Tijdens het koffieuurtje worden er onderwerpen besproken waar een mening wordt gevraagd aan de ouders. Dit komt dan weer terug in de vergaderingen van de oudervereniging. Een kwartier voordat school is afgelopen mag u een kijkje gaan nemen in de klas bij uw kind(eren). Omdat eventuele jongere broertjes en/of zusjes voor enige afleiding kunnen zorgen in de klas, is er iemand van de oudervereniging in de lerarenkamer aanwezig om deze kinderen te vermaken en op te vangen tijdens uw bezoekje aan de klas van uw andere kind(eren).

Om een indruk te krijgen van wat er besproken is vindt u na het koffieuurtje een kort verslagje op deze site.
Klikt u hiervoor op de datum.

Data voor het Koffieuurtje

Woensdag 15 November 2017 11.00u Thema; Trakaties