Nieuws groepen 7

Sigarenmakerij en valkerij excursie in Valkenswaard  2017
Een boeiende en leerzame ochtend gehad in het Valkerij en Sigarenmakerijmuseum in Valkenswaard. Gidsen die boeiend konden vertellen en oude tijden kon doen laten herbeleven.

Surprisemiddag
Supergezellige surprise middag gehad. Enorm leuke knutselwerkjes en grappige gedichten. Goed gedaan kids!!

JumpXL Eersel
Wat een geweldig gaaf cadeau had de Sint voor alle leerlingen (en leerkrachten) van de groepen 7 en 8.
Met z'n allen naar JUMP XL om een uur te springen. Heerlijk! Wat hebben we genoten!

Techniekmiddag groep 7b
Leerzame techniekmiddag over electriciteit

Techniekmiddag
De 1e techniekmiddag van dit schooljaar was erg leuk en leerzaam.

Leerplein in griezelsfeer

Gymles buiten
Nog eventjes genieten van het mooie weer. Dus vandaag tijdens de gymles naar buiten.

Techniekmiddag
Afgelopen donderdagmiddag hadden we met de hele school een techniekmiddag met als thema: "Water".
Kijk snel in het fotoalbum wat we allemaal hebben gedaan. Binnenkort volgen er nog meer foto's.