Nieuws Schooljaar 2016-2017

Dit schooljaar staat in het teken van 'Samenwerken'! Niet alleen samenwerken met je klasgenootjes, je eigen juf of meester, of je vrienden of vriendinnen. Nee... samenwerken met iedereen!

Dat betekent dan ook dat we dit schooljaar verschillende groepen aan elkaar gekoppeld hebben.
Groep 3 geniet van Rots en Water samen met groep 8 en groep 4, 5, 6 en 7 werken met de andere groep samen.

Afsluiting Rots en Water!

Vandaag was alweer de jaarlijkse afsluiting van Rots en Water! Met alle leerlingen uit groep 3 t/m 8 hebben we genoten van een leuke viering die in het teken stond van vertrouwen en het leren van en met elkaar. Wat we zagen waren ruim 250 kinderen die samen: stil kunnen zijn, het Rots en Water lied kunnen zingen, elkaar vertrouwen, rekening houden met elkaar, de Rots en Water groet kunnen, maar vooral plezier maken met jong en oud!

Kijk je met ons mee?

Laatste les van dit schooljaar!

Vandaag waren de groepen 6 en 7 aan de beurt voor hun laatste Rots en Water les van dit schooljaar. Met behulp van de dikke mat, hebben we allerlei actieve spelletjes gedaan, waarbij aanmoedigen, doorzettingsvermogen en samenwerken centraal stonden.

Kijk je mee?

Foto's Rots en Water

Klik op onderstaande foto's om een beeld te krijgen van onze Rots en Water lessen.

Opening Rots en Waterjaar

Samen met alle kinderen uit de groepen 3-8 hebben we het Rots en Waterjaar geopend. We zijn gestart vanuit de kring per klas. Samen vormen we een groep. Door oogcontact te maken, vangen we de aandacht van een medeleerling. Vervolgens lieten we door middel van een Tableau Vivant zien hoe we als  groep verbonden zijn. We horen bij elkaar. Om te eindigen met allemaal samen het slotlied te zingen van Guus Meeuwis: "Ik wil vandaag iets doen'. We hebben er weer zin in.
Klik op onderstaande foto, voor een overzicht van deze bijeenkomst!