Nieuws groepen 1/2

Welkom op de pagina van groep 1/2!
Neem hier regelmatig een kijkje, want we houden jullie graag op de hoogte van de nieuwtjes uit onze klas.

Verkeersmiddag
Dinsdagmiddag 26 juni hadden de kleuters hun verkeersmiddag. Het was een leerzame middag.


Kleuterdag
Afgelopen woensdag hebben we met de groepen 1/2 kleuterdag gevierd. Het thema was circus. Wat was het een geslaagde dag! We willen alle hulpouders heel hartelijk bedanken voor hun inzet! Klik op de foto om het album te bekijken.


Carnaval
Nadat we al de hele week met het thema bezig zijn geweest, was het op vrijdag 9 februari dan zover! CARNAVAL! Wat een feest en wat een gezelligheid! Wil je meegenieten van de sfeer? Klik op de eerste foto voor de foto's van de ochtend. Klik op de tweede foto om te zien hoe goed wij kunnen hossen!Crazy Hair Day
Op woensdag 7 februari hadden we al een voorproefje op Carnaval! Het was namelijk Crazy Hair Day. Wat een prachtige kapsels hadden de kinderen! Klik op de foto voor nog meer foto's!


Op donderdagavond 25 januari was het vaderuurtje. Wilt u meegenieten van de sfeer? Bekijk dan de foto's. Klik op de foto voor het album.


Kerst
Klik op de foto voor meer foto's van het thema Kerst


Afscheid meester Michel
Op woensdag 20 december heeft groep 1-2b afscheid genomen van meester Michel. Samen hebben we een film gekeken in de bioscoop met popcorn en 'echte' champagne. Daarna hebben we pannenkoeken gebakken en lekker opgegeten. We wensen meester Michel heel veel succes met zijn nieuwe baan! Klik op de foto voor het album. 


Muziekles
Dinsdag 21 november kwam er een ouder muziekles geven in groep 1-2B! Wat hebben wij geluk met zo'n talent! Zijn er nog meer ouders met een beroep waar wij iets van kunnen leren? Laat het ons weten!  Klik op de foto voor het album. 


Schoolontbijt
'Gezond ontbijten is geen kunst!' Klik op de foto voor de foto's van het schoolontbijt.


Thema: Het weer
Klik op de foto om te zien wat wij allemaal hebben gedaan bij thema 'Het Weer'. 


Herfstwandeling
Het is herfst! Dat betekent dat er erg veel te zien is in het bos! Donderdag 12 oktober hebben de leerlingen van groep 1-2 dit mogen ontdekken tijdens de herfstwandeling. Klik op de foto voor het fotoalbum. 


Moederuurtje
Donderdag 28 september stond het jaarlijkse moederuurtje op het programma. De kleuters mochten samen mama naar school. Er werd voorgelezen in de kring en gewerkt in de verschillende hoeken. Klik op de foto voor het fotoalbum. 


Blotevoetenpad
Op donderdag 28 september hebben wij het thema 'vakantie' afgesloten met groep 1-2. Bij elke afsluiting hoort een speciale activiteit. Deze keer hebben we samen met de kinderen een blotevoetenpad gemaakt. Kinderen leerden voelen met hun voeten. Een hele ervaring! Klik op de foto voor het fotoalbum. 


Techniekmiddag
Donderdagmiddag 14 september was het thema van de techniekmiddag 'water'. In elke klas op basisschool Wereldwijs werden er proefjes gedaan, waarbij de kinderen water in de brede zin van het woord konden ontdekken en ervaren.  Klik op de foto voor het fotoalbum.The Big Sheep Tour
Op maandag 4 september zijn wij met de kleuterklassen gaan kijken bij The Big Sheep Tour. Gymles groep 2
Op woensdag krijgen de kleuters gym van meester Wout en meester Michel. De ene week heeft groep 2 gymles, de andere week groep 1. Klik op de foto voor de foto's van de eerste gymles van groep 2Eerste schooldag groep 1-2b
Foto's van de eerste schooldag van groep 1-2b.