Continurooster.

Afbeeldingsresultaat voor lunchtijd

Met ingang van het schooljaar 2016-2017 heeft basisschool Wereldwijs een continurooster.

De schooltijden zien er als volgt uit:

Maandag t/m vrijdag:

Opmerking:
8.30-12.00 uur onderwijstijd

8.25 uur gaat de eerste bel/inloop. Vanaf 8.15 is er surveillance aanwezig op de speelplaats.
Kleine pauze:
  • 10.15-10.30 uur: pauze groep 1 t/m 8
Alle medewerkers met een pedagogische opleiding surveilleren.
Lunch pauze:
  • 12.00-12.15 uur: lunch groep 1 t/m 8
  • 12.15-12.45 uur: spelen groep 1 t/m 8

12.45-14.45 uur onderwijstijd

Woensdagmiddag 12.00 uur vrij.

Groep 1 vrijdag de hele dag vrij

Visie:
De leerkracht zorgt ervoor dat het eten een rustmoment voor de kinderen is. Afhankelijk van de groep in te vullen door de leerkracht.
Praktische punten:

• Afval: we stimuleren de kinderen om drinken in een drinkbeker mee te nemen. Afval gaat mee naar huis.
  • Geen snoep en geen koolzuurhoudende dranken als lunch.
  • We laten kinderen geen tanden poetsen na het eten. (kinderen met een beugel vormen een uitzondering)
  • Als kinderen hun lunchpakket vergeten wordt dit in de klas opgelost, ouders worden gebeld door Nel.
  • Het eten wordt in de rugzak/tas bewaard aan de kapstok van het kind.
  • Er wordt geen eten opgewarmd.