Click Sport
Click Sport organiseert sport- en beweegactiviteiten in de gemeenten Eersel, Bladel en Reusel- de Mierden voor de basisschooljeugd.  Ze willen  kinderen laten  ervaren dat sporten en bewegen leuk is. Dit doen ze samen met de verschillende sportaanbieders in de gemeenten en de basisscholen. Click verder om te zien wat er allemaal in onze gemeente te doen is en meld je aan voor de nieuwste Click Sport periode.
Veel Click-Plezier!

Click Cultuur
Click Cultuur is buitenschools aanbod voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs uit de gemeenten Bladel en
Eersel. Binnen Click Cultuur na school kunnen kinderen kennismaken met allerlei culturele activiteiten in de Kempen, zoals muziek, theater, dans, media, beeldende kunst, literatuur en cultureel erfgoed. Door deel te nemen aan de "Click belevenissen" kunnen kinderen ontdekken waar hun interesses en talenten liggen. Klik op het logo van cultuurplaza de Kempen voor meer informatie.